Monday, June 14, 2010

tag ini dari mariah


1. Adakah anda rasa anda hot?

Mestiz, hahahaha


2. Upload wallpaper yang anda gune skarang

nanti ya

3. Ceritakan pasal wallpaper tersebut


4. Bila kali terakhir makan pizza?

Last sem, hezry blanje dengan syafiq n shafiq


5. Lagu paling latest kau dengar skarang

Biar n seratus juta luma puluh kali by FynnJamal dan Ibu by Iwan Fals


6. Apa kau buat selain selesaikan tag ini?

Pegang tuala, nak g mandi jap g


7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape?

Hazli dan jeli : famili dan sahabat

Abang : adik-adik

Adik : abang-abang dan kakak-kakak atau dikaunter-kaunter makanan segera atau pertanyaan ( nampak sangat aku masih muda, ouchhhh )

8. Tag lagi lapan orang

Ouh, tidak mengapa, yang wajar di tag sudah juga.


9. .......aku teruskan pada soalan berkaitan- berikan 5 perkara yang aku tahu pada orang yang mengetag anda?

Siapa tag aku???? Mariah? Ouh, hahahahaha

1. Kau ganggu waktu mandi aku skarang untuk jawab tag ini

2. Dia sedang berbahagia skarang ini

3. Dia yang akan aku cari jika aku bersedih, kata-kata yang dipinjam lalu disalurkan pada aku kembali, agar aku bisa berdiri lagi...lagi...dan lagiiii *(sengih)*

4. Dia ambil berat

5. Dia sangat comel dan sweet, untung dapat dia jadi kekasih hati

((berbaldi sudah aku menghargai kau di sini, blanja aku big apple nanti))


10. Gay or less?

Lurus lah pundekkkk !!!!!!


11. Perasaan jawab tag ini?

Cepat ! cepat ! aku mahu mandi !!!!!!!

Mariah, kau harus tahu, tag ini di post seusai aku mandi, signal alam lungsur di sini macam #^%BA@*%^#*%BI&#@, hahahaha

3 comments:

park min mi said...

waaaa....weeee....!!! suke2!! heee...
ni syg ko ni....hahaha...

ak kene blaja jd hot ngan ko la...heee..

weh, make sure gmbar wallpaper tu,gmbr ak k...lalala...

soklan no 9 tu, ko jwp ngan ikhlas tak?? hahahaha.... terharu daku...lalalala......
ak da blanje ari... turn ko laks... ak menanti...tp, sushi ok gaks...best100x!!!

soklan 10 , perlu ke de perkataan blakang tu... =p

no 11...hahahaha.... ak pun amik mase gak nak jwp... suke sbb ko jwp!!

miss u!!!! mmuuuaahh!!! lalalala...

a.r.e.p a.h.m.a.d said...

rjinnyer ko jwb soklan2 nh...slalu ak tgk jew...xterase plak nk jwb...kuikui~~~~

deli said...

arep, kamu rasmi sudah di tag di sini !!!