Friday, August 12, 2011

fesbuk ni da macam dunia kedua manusia aku tengok, semua update perasaan/aktiviti masing bagi satu dunia tau, macam ni " i benci la suami i, cpt sangat mlm tadi (tipu) " atau " isteri gua tak masak sarapan pg ni, penat sangat malam tadi (tipu gak) " .


Lepas tu jadi bahan gaduh. Di wall suami " abang add siapa ni, abg dah tak sayang ayang lagi, benci abang (pergi mampus) " dan di wall isteri " ala ayang, kawan-kawan je, ayang lagi sexxxxayyyyyy dan comei mcm beruang ok "

aku pun sama gak, grrrrrrr, hakhak


Semua hanya di fesbuk, dapatkan segera di pasaran !!!

4 comments:

!eYd@vR!eyLew said...

hahahhaahaa...

'Izzati said...

kahkahkahkah. *sambung day gelak* day mcm mana intebiu?

Hoalanso Bundle said...

Koleksi tshirt baru seperti Lamb of God, Black Sabbath, The Beatles, ACDC,The Smiths,Misfits,Metallica dll serendah RM25 - http://hoalanso.blogspot.com

Anonymous said...

ke mana menghilang deli menjeli?!?!?!