Monday, March 5, 2012

aku bukan nak mengada-ngada, tapi memang hobi aku minum susu sebelum tidur sebab aku yakin, khasiat susu ibu...cumanya da besar ni wajib aku gantikan susu ibu dengan susu orang lain, eh silap, dengan susu yang lain maksud aku.. antara khasiat susu yang aku tahu ialah ia menguatkan tulang selain menjadikan kehidupan anda lebih comel berbanding mereka yang tidak minum susu,

aku bukan nak cerita yang aku suka minum susu ( tapi kalau nak tahu aku minum susu ducth lady, susu hasil perahan lady, part mana yang dia perah tu..jgn tanya aku...aku minum ja )

tapi yang aku nak cerita ni, baby aku kat bawah ni, susu dia kemain lagi, bagi susu tempatan tak mahu, merengek juga nak yang import, katanya lebih seksi dan comel menikmati susu perahan antarabangsa, seminggu Rm100.00, kemain baby papa ni tau, cubit baru tahu,

urghhhhhhhh

1 comments:

mahirahnazlim said...

kemain susukan kereta ye ? HIHI ;p