Thursday, October 7, 2010

STABAZ10





(ini bukan program maksiat okkkk !!!!)

Alhamdulillah,
setelah peluh berbaldi
setelah gelap berganda
setelah konflik dan muka-muka
akhirnya selesai
30th september - 4th oktober

kerja keras dari awal semester lagi
banyak kelas "terpaksa" dikorbankan
banyak kerja kumpulan "terpaksa" ditinggalkan (hehehe)
maaf, insyaallah saya cuba kejar kembali semua itu

seperti baru semalam, tapi sebenarnya telah seminggu berlalu
perasaan yang berbagai
dengan orang yang pelbagai
aku bagai

ok !!
STABAZ10 sama sekali bukan program "maksiat"
kami pelawa persatuan dakwah uiam berkolabrasi, agar sama berdakwah,
mereka tolak dengan angkuh, katanya tidak mahu terlibat dengan acara maksiat,
lantas dibiarkannya kami bermaksiat,
aduh!!!! itulah pendakwah masa kini

jika mereka tidak redha dengan apa yang kami lakukan
(apa yang kami lakukan??? )
kami juga tidak redha dengan apa yang kalian dan orang-orang kalian lakukan
menipu
mencuri (ok saya tidak tipu, saya nampak sendiri, tp tidak mahu perbesarkan)
dan men men men yang lain
aduh,
apakah ????

4 comments:

zEeQa ~ aJiE said...

betul ke kump pendakwah uia tak nak join?
apa pun, STABAZ mmg best! :)

deli said...

zeeqa, begitu nampaknya, offial lttr kami x di reply, n then dibalas dalam status facebook mereka, tp di delete sudah, ntah apa2

park min mi said...

opppsss.... terpapar jugak ianya disini...

PHQ said...

ok la stabaz kali ni wlupun beberpa kali pegi uia time conv0..