Sunday, March 21, 2010

aku rase hidup aku kosong, bukan kosong tak berteman, (itu ye gak), tapi kosong macam kite hidup ni x de ape2, hurm, haaaaaa, macam kite bawak kerete kat satu jalan lurus, kite ikut je jalan lurus tu, tanpe pergi kat lorong-lorong kecil sebelah jalan, mane taw ade yang berharge kat lorong tu. ok, sape dapat mengeluarkan maksud aku, series aku blanje ! hehehehehe (jawapan aku da fix tao)

12 comments:

park min mi said...

bersama TUHAN, hidup mu kan sentiasa terisi...

★ Pink Flip Flop ★ said...

ditto.

★ Pink Flip Flop ★ said...

ok jeli, jalan lurus jeli jalan lurus.. hahahha no crossing crossing.. kekeke

tapi sbnarnya ak faham apa yang kau tulis.. tapi ak x bleh nak rungkai..

dia mcm kalau kau ikut je life ko, straight je kau mungkin tak tahu kalau kau cross benda tu, nanti akan ada bnda yang lebih berharga..

tapi kan nak cross something, kita kena kuat kena brave enough.

ah tetiba ak lost. ak tapandai la nak rungkai benda2 ni in words..

deli said...

zati salah, tiada percubaan kedua ok .

mar, memang kene cross, tp ape maksud cross tu ???? hahahahahaha

deli said...

eh, aku da keliru mane satu park min n flip fop whateve tu, haaaaa, mar, ko salah, percubaan kedua tiada ok,,, msg diats untuk zati

park min mi said...

hahahaha.... maryah = park min mi k... =p

heee... ko ni la... mengelirukan..
yg penting, pilih jalan sniri...
nak masuk lorong ke kuar lorong ke.. its up to u...mcm kate zat, kalo brave enough n nak cabaran, try something new meaning amik lorong2 yg ade...tp kalo prefer hidup yg tade cabaran...ikut jeks jalan lurus tu... tp, ingt, jln lurus tak semestinye tade cabaran....

★ Izzati Hidzir ★ said...

betul ckp kak maryah, smua tu up to us to choose, nak straight ke nak belok kanan kiri ke, smuanya dalm tangan kita.

kita yang pilih, kita yang decide.

deli said...

memang betol korng ckp, but too general,what i mean is dlm hidup we should av something to be fight for, in simple word "perjuangan", x kira la ape yang nak diperjuangkan, mcm hak asasi wanita ke, nasib melayu, ke, nak yang sejati, perjuangkan da'wah, tapi sebelum memperjuangkan sesuatu, aku verzetuju with what zaT said, we must be brave n qualified untuk wat bende tu, cth, x kan aku aku nak hak asasi wanita sebab i kan .....................

tp betol la ape korang ckp, so, next sem la i velanze u olzzzz, this sem quite pokai la my dear

deli said...

eh, cemane nak g blog org er, eku x reti (sila setlekan bende ni secepat mungkn)

★ Izzati Hidzir ★ said...

ko nak velanje.. apa salahnya.. kakaka ak pon dah pokai dah g supershow.. ahahhaha

maksud kau nak letak link orang lain dlm blog ek?

ak x reti aa nak terangkan kt cinie..

deli said...

zati, bukan blog org, silap type, blog korang la, xpe, aklu g kat dashboard je

park min mi said...

yeay!!! jeli velanje.... bkn mudah nak dpt ni!!!! lalalala....


loooorrr.... nak g blog kiteorg... hurrrmm....kalo melalui dashboard la paling mudah... ak ke blog ko melalui dashboard...